Wie is Hans?

Hans  van Wijk is een ervaren en allround professional als het gaat om Personeel & Organisatie in ondernemingen. Hij is werkzaam op het terrein van HR-advies, coaching & training en interim.

Hij heeft zijn ervaring opgedaan in leidinggevende HR-functies bij verschillende organisaties. Zijn expertise ligt op het brede scale van reorganisaties en verandertrajecten, invulling van personeelsinstrumenten tot en met de aandacht voor individuele ontwikkeling.

Hans is pragmatisch en heeft een doortastende aanpak.
Vanuit de gedachte dat personeelsontwikkeling en organisatieontwikkeling nauw met elkaar zijn verbonden, wordt hij vooral geínspireerd door het raakvlak tussen beide.

Hans van Wijk heeft een goed gevoel voor wat mensen nodig hebben voor hun groei en functioneren. Mensen die staan voor waar zij in geloven. Aan de andere kant ziet hij wat de organisatie nodig heeft om de juiste medewerker op de juiste plaats te krijgen en het verschil te kunnen maken.

Vaak kan hij met een kleine praktische suggestie een enorme sprong stimuleren. Dit geldt zowel voor de persoonlijke groei en voor de prestaties van de organisatie. Hans heeft het vermogen om mensen vertrouwen te geven en in hun kracht te zetten.